Skim Naik Taraf Gerak Kerja Yayasan

Yayasan Pondok Sungai Durian sangat mengambil berat tentang kakitangan yang berkhidmat di Pondok Sungai Durian. Pengerusi YPSD, Dato’ Dr Abu Anas Madani telah meluluskan satu skim bagi asatizah untuk menaik taraf gerak kerja masa mendatang.

Alhamdulillah, penyerahan tablet dan komputer riba telah selamat diserahkan kepada semua yang terlibat. Penyerahan ini disampaikan oleh Dato’ Dr Abu Abu Anas sendiri.

YPSD mengharapkan para asatizah dapat mengunakan teknologi yang ada selari dengan zaman kini bagi memudahkan kerja, InsyaAllah.

Jazakumullah khairal jaza‘.