fbpx

Penyerahan Al-Quran Wakaf Ke-3

Alhamdulillah, hari ini pihak YPSD telah menyerahkan 50 buah Al-Quran kepada salah sebuah sekolah rendah di Labok. Pihak sekolah telah hubungi pihak yayasan bagi tujuan tersebut.

InsyaAllah, 50 buah Al-Quran akan diserahkan kepada pelajar-pelajar darjah 6 yang sudah khatam Quran. Kita mengharapkan mereka meneruskan bacaan sehingga akhir hajat insyaAllah.

Tiga ustazah drpd Sekolah Kebangsaan Labok yang mewakili Tn Haji Baharudin Abdul Hamid, guru besar sekolah.

P/s : Bagi yang memerlukan Al-Quran wakaf, boleh la hubungi pihak YPSD untuk dapatkan Al-Quran selagi stok masih ada.

Author:
Yayasan Pondok Sungai Durian (YPSD) merupakan organisasi yang berfungsi untuk mengendali Madrasah Muhammadiah (SMU) Pondok Sungai Durian, Maahad Tahfiz Ar-Rahman, Pengajian Pondok (Talaqqi), Masjid Ar-Rahman, Maktabah, Pondok warga emas, dakwah di luar kawasan, dakwah di alam maya dan menyebarkan pamplet dakwah, risalah, CD & buku dan lain-lain. Bagi mengerakkan gerak kerja Yayasan Pondok Sungai Durian, sumbangan boleh disalurkan ke Bank Islam (03-072-01-013646-1) dan Maybank Islamic (5530-2961-9714). Untuk maklumat lanjut, hubungi pengerusi YPSD, Dato' Dr. Abdul Basit (Hp. 0199441881), Setiusaha YPSD, Ustaz yahya Yaakub (Hp. 0148363449). Email Yayasan Pondok Sungai Durian : ypsd2017@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hubungi Kami

Hubungi kami jika anda mempunyai sebarang soalan atau idea.
Skip to content