Sesi Serahan Cek Penambahan Deposit Simpan SSPN Plus

9 November 2023 | Khamis
Sesi serahan cek penambahan deposit 𝐒𝐢𝐦𝐩𝐚𝐧 𝐒𝐒𝐏𝐍 𝐏𝐥𝐮𝐬 oleh wakil pihak Yayasan Pondok Sungai Durian kepada kakitangan PTPTN Negeri Kelantan untuk tempoh enam (6) bulan sekali.
𝐘𝐚𝐲𝐚𝐬𝐚𝐧 𝐏𝐨𝐧𝐝𝐨𝐤 𝐒𝐮𝐧𝐠𝐚𝐢 𝐃𝐮𝐫𝐢𝐚𝐧 merupakan majikan yang pertama di negeri Kelantan menaja dan menghadiahkan akaun SSPN Plus untuk kesemua kakitangan di YPSD bermula Oktober 2020 yang diterajui oleh arwah Che Azman bin Che Zan, Pengurus Cawangan PTPTN Cawangan Kuala Krai.

#SimpanSSPNNegeriKelantan

Kredit kepada : Page facebook PTPTN Negeri Kelantan.