Projek “مشروع الإطعام” Untuk Warga Pondok

Setiap bulan YPSD akan bahagikan bekalan makanan untuk semua warga pondok tidak asnaf ataupun tidak dan termasuk juga tenaga pengajar. Bekalan yang diberikan adalah beras, gula, tepung, bawang dan lain-lain.

Sedang bahagi makanan di depan pejabat YPSD

Bagi bulan november, YPSD sedang bahagikan bekalan makanan bagi memastikan kebajikan warga pondok terjaga.

Alhamdulillah.

Author:
Yayasan Pondok Sungai Durian (YPSD) merupakan organisasi yang berfungsi untuk mengendali Madrasah Muhammadiah (SMU) Pondok Sungai Durian, Maahad Tahfiz Ar-Rahman, Pengajian Pondok (Talaqqi), Masjid Ar-Rahman, Maktabah, Pondok warga emas, dakwah di luar kawasan, dakwah di alam maya dan menyebarkan pamplet dakwah, risalah, CD & buku dan lain-lain. Bagi mengerakkan gerak kerja Yayasan Pondok Sungai Durian, sumbangan boleh disalurkan ke Bank Islam (03-072-01-013646-1) dan Maybank Islamic (5530-2961-9714). Untuk maklumat lanjut, hubungi pengerusi YPSD, Dato' Dr. Abdul Basit (Hp. 0199441881), Setiusaha YPSD, Ustaz yahya Yaakub (Hp. 0148363449). Email Yayasan Pondok Sungai Durian : ypsd2017@gmail.com.